Veckan som har varit på gården har varit full av aktivitet med många gäster, många olika gäster. Under hela veckan har det varit kursdeltagerare i en UGIL kurs. Att förbättra sitt ledarskap, personlig utveckling och teamutveckling är något av det som UGIL erbjuder. De är trogna gäster på gården och har liknande veckor vid ett flertal tillfälle under året. http://www.ugil.se/

SAMP, Svenska Alliansmissionens personalförbund och ungdomsledare som jobbar i olika församlingar, cirka 100 personer, hade utbildning och årsmöte under tre dagar. En uppskattad föreläsare i predikokonst var Runar Eldebo.

Camping Öland , som var på studieresa under några dagar, studerade hur servicehuset värms upp av solenergi. Efter lunch bar det iväg norrut mot Varberg. Innan helgen hann även Kattegattsgymnasiet och Vallåsskolan lågstadie samt Barn och Ungdomsförvaltningen gästa gården.

Golfare, Barnkalas, konfirmander och en massa Bankerydsbor innehöll helgen.
Ett gäng golfare, cirka 25 stycken från Värnamo och Vetlanda, spelade golf, njöt av solen och åt gott. Det verkade vara en viktig tävling som gick av stapeln men undertecknad har inte mer information.

Bankeryds Missionskyrka, undertecknads ”gamla hem”, hade familje- och församlingsghelg på gården. Visst hade det varit roligt att vara på plats med med Lisbeth som helgansvarig var vi trygga att de fick god omvårdnad.

Träslövs församling stod för konfirmandlägret och Maivor, som jobbar på gården, hade barnkalas i mysstugan. Beställningen av hamburgetallrik i restaurangen var något alldeles extra för alla barn, jag anar att det var stor glädje!

Underbart med glada skratt! Karin och Christina hade mycket att prata om.

Från Jönköping : Mats och Ingvar gillade både kaffe och frukt i pausen.

Tre göteborgare. En ungdomsledare och två från SAMP, gissa vem?

Sportveckan under sommaren är en mycket uppskattad vecka på gården. Torsdagkvällen var det utvärdering i den stora orten Hillerstorp. Undertecknad upplevde vägen genom skogarna mycket vacker men lång….. Thomas, Dieter och Natte var på plats och undertecknad. Åsa, fru till Thomas, inflikade flera kloka inlägg under kvällen. Vid hemkomst, en bra bit över midnatt, var känslan fortfarande kvar…vilket engagemang och vilken glöd dessa eldsjälar har!

(Kim, som är en viktig del av de fyras gäng, hade förhinder att vara med i utvärderingen)


Kunde inte bestämma mig…så båda korten fick va med.

×