Reide

Reide Mårtensson har varit med på vid Gullbrannagårdens bygge i drygt 20 år. Nu är det dax för nytt stort Bygge och även här finns han med. Stor tacksamhet till alla som på olika sätt ställer upp för att Bryggan ska bli en verklighet, här kan du läsa mer om vad Bryggan är, följ länken

bryggan2 sune

Sune Toftgård är en annan av våra trotjänare för Gullbrannagården. Han har nu varit på plats många dagar och många timmar med sin grävmaskin för att Bryggan ska bli en verklighet. Han avslutade idag med att hjälpa oss med vatten och avloppsgrävning till campingstugorna. En av stugorna står klar till sommarsäsongen med indraget vatten, dusch och toalett och till hösten/vintern fortsätter vi med de övriga fem stugorna.

bryggan3 campingstugor-vatten

LP-rör i Trönninge , Lennart Pettersson med sin son Jan, ansvarar för att rören kommer på rätt plats. Det är 51 år sedan Lennart gjorde sitt första jobb på Gullbrannagården och det har fortsatt genom åren.  Mikael Fasth leder arbetet med renoveringen av campingstugorna och det blir snyggt, riktigt snyggt!

sune-gräv campingstugor-gräv campingstuga-toa

Om en vecka ska campingstuga 1 användas , då är det dusch och toalett i stugan samt en liten köksdel men var lugn, bilder kommer!

Bloggen och foto : Ewa Bylander

×