dukning

400 personer dukades det upp till i Bryggan på fredag eftermiddag. Och igår , Lördag var det invigning av den Bryggan, en 650 kvm stor byggnad som kommer att användas som konsertlokal, konferenslokal och till en hel del andra aktiviteter!

bryggan-aj

Magnus Carlson, var en uppskattad gäst. Till vardags föreläsare och personlig coachning samt fystränare för HV 71.

mange  publik2 polkagris

Arvid Jägenstedt och Åke Samuelsson guidade oss genom kvällen. Bilden ovan var en av alla polkagrisfrågor som några i publiken fick besvara.
Åke intervjuar några av eldsjälarna för Bryggan, Thord Lang och Stefan Larsson.

stefan-tord åke-arvidpublik magnus-grill

Alla bjöds på grillat kött av olika slag, potatssallad, grönsallad och olika såser som tillbehör. En av grillmästarna var Magnus Bylander, men med stort stöd av kökschefen själv, Anders Nylander.

grillbuffe2 grillbuffe

Ett gott gäng från Broaryd hjälpte till att servera alla 400 gästerna!

folkpåplats jonas-gustav-vokalister

FOLK var husband under kvällen och vokalisterna var Jonas Sandwall och Gustav Raymondson. Vi  njöt i publiken!

sau-sam

SAM hade med sig en frälsarkrans som gåva. Lars-Gunnar Jonsson överlämnade den och Mikael Celinder, SAU:s förbundssekreterare, var både tacksam och glad för Bryggan och allt den kommer att betyda för SAU:s alla läger och samlingar framöver!

Njut av Andreas Joakimsons härliga bilder från invigningen!

rickard publik3 nyckelpersoner mats

Bloggtext: Ewa Bylander och de flesta bilderna är tagna av Andreas Joakimson som tillsammans med Stefan Larsson varit de stora eldsjälarna bakom Bryggans framväxt!

STOR TACKSAMHET till alla som bidragit med arbetsinsatser, gåvor och engagemang på olika sätt, nu är Bryggan en verklighet!

×