Veckans båtrace hade 140 startande båtar och det var full aktivitet vid bäcken. 400-500 personer var samlade för att följa alla spännande heaten. Här är familjen Lund från Stockholm som hade två tävlande i familjen. Ja, mycket riktigt, det är två av Dynamic Vocal som hade en bejublad konsert onsdag kväll
http://youtu.be/K7vbaaz6jW8  Lyssna gärna på smakprov av gårdagens konsert i skeppet.

båtrace-v30-3-13 båtrace-v30-2-13

Magnus Alexandersson var med i gänget som startade båtracet i bäcken i början av 80-talet. Nu är han tillbaka på gården med sina barn och testade på båtracet. Med Ewa och Magnus på seglet trodde han att vinsten var nära, men ack nej, ingen vinst blev det. Men… vi är många, många som är tacksamma för den fantastiska idén som gänget kom på för 30 år sedan! Varje vecka hela sommaren är det båtrace i bäcken.

båtrace-v30-13barnkör-maria-maria

Barnkörens första övning samlade 75 barn och många föräldrar som gärna ville vara med och lyssna. Imorgon fredag är det konsert i skeppet under Maria och Marias ledning.

segel-terassen-2segel-terassen

Vi är tacksamma för segelduken i sommar. Många härliga sommardagar med solen strålande från en klarblå himmel har gjort att lite skugga är välkommet emellanåt.

Bamsegympa-13

Bamsegympa är det två gånger i sommar, så de som missade denna gång kan komma nästa fredag, 2 augusti , klockan 15.15 till stora gräsplanen. Man  måste ju pusta ut efter ett träningspass och här vilar alla barnen efter en stunds gympa.

Bamsegympa-13-2

Veckans gårdsgäng kommer från Värnamo och här pustar några ut efter kvällens båtrace.

gårdsgäng-v30-13

Bloggtext och foto: Ewa Bylander

×