Hallands kyrkosångsförbund stod som arrangör för helgens barnkörläger på Gullbrannagården. Med Jessica Nylander och Anders Nylander i spetsen fick barnen lära sig massa ösiga sånger och det rådde inga tvivel om att barnen hade kul!

Mellan sångpassen fanns det utrymme för lek och tävlingar. Här erbjöds en del klassiker som exempelvis ”pennan i flaskan”, ”slå på råttan”, och ”bollgumma”.

Bollgumma slå på råtta penna i flaskan

Att ”gå till kiosken” var en annan schemalagd aktivitet. Det blev en lååång kö när över 100 barn skulle handla. Vilken tur att vi hade laddat upp med massa nytt godis och att Rebecca hjälpte Therése i butiken.

kiosk på Gullbrannagården

Som avslutning hölls en stor konsert i Bryggan där föräldrar och syskon fick komma och lyssna. Strax före konserten serverade Moa mingelfika.

Moa fika Gullbrannagården Scenen i Bryggan

Kanske är det någon som känner igen Anders Nylander vid pianot? Till vardags jobbar han på Gullbrannagården som vår kökschef. I samband med konserten utökades bandet med tre ytterligare medlemmar varav två också arbetar på gården. Jonas Wernebäck på bas, Nathanael Crona på gitarr (arbetar som vaktmästare på sommaren) och Therése Crona på percussion (arbetar i receptionen). Varmt tack till alla barn och vuxna som har förgyllt tillvaron i helgen.

Kompet i bryggan Barnkörläger Barnkören i Bryggan

Samtidigt… i en annan del av Sverige. Planeringen för Gullbrannafestivalen är i fullgång och ledningen håller möte i Jönköping. Mycket spännande kommer presenteras inom kort. Missa inte att hålla utkik på Gullbrannafestivalens hemsida.

Festivalledning
×