I början av januari var det auktion på Gullbrannagården. Många fina dyrgripar med riktigt hög kvalité gick att köpa. Det var Svenska Auktionsbyrån som stod som arrangörer för auktionen.

auktion

I helgen kom det mycket snö på väldigt kort tid. Här kan ni se Gullbrannagårdens restaurang i vinterskrud. Dock smälte det mesta av snön bort under nästkommande dag. Men nu har kylan kommit tillbaka, och vem vet… om prognosen stämmer kanske kan vi vänta oss lite mer snö till nästa helg.

Snö Halmstad Gullbrannagården

Booking.com är en hemsida där man kan boka hotell och vandrarhem över hela världen. Gullbrannagården är en av väldigt många medlemmar på booking.com och under september till maj månad kan du boka din vistelse hos oss direkt genom booking.com. Varje gäst som bokar genom booking.com får också möjlighet efter sitt besök att betygsätta och be personliga omdömen för den platsen man just besökt. Varje år delar booking.com ut priser till Hotell och Vandrarhem som får höga betyg från gäster. Med ett snittbetyg på 8,7 av 10 möjliga fick Gullbrannagården ta del av en sådan utmärkelse från booking.com. Ett varmt tack till er som har gett så positiva omdömen till oss!

booking.com
×