Nu är den på plats! Glasskiosken som ska ha mjukglass. I 24 år har undertecknat väntat på denna sommar, en sommar med mjukglass! Det kommer också att vara 18 sorters glass från SIA samt kanske korvservering. Invigningen sker till midsommar och första glassen går att köpa torsdag kväll den 24 juni klockan 18.00.

Gården gästas av fem grupper idag. Det är långväga gäster från bland annat Jönköping, Vänersborg och Örebro. Qulturum – passion för livet, har en inspirationsdag och undertecknad blev glatt överraskad när Lars Stenbäck från Jönköping var en i gänget. För många många år sedan var han studierektor i en skola i Bankeryd och med på en klassresa till västkusten. Kanske var det efter den som längtan till havet föddes?

Nya gungor håller på att monteras bakom restaurangen.

Det jobbas för fullt på många platser denna veckan. Butiken plockas upp, lägenheterna målar Antal klart, gungor monteras och gräset klipps.

Stenbrohults församling har haft läger några dagar och rummen i Hallandslängan städades och ersattes av Höganäs suzukiförening. Några konfererar på gården, lärare från Drottning Blankas gymnasium, och en del gäster äter bara lunch eller en glass i solen.

×