Sushi serverades till förätt på en av konferenserna i veckan som övernattade. Jag anar att det var lika gott som det ser ut….

Skomakartorpet som köptes in för 50 år sedan var starten till Gullbrannagården. Idag är torpet tillbyggt och har i drygt 33 år fungerat som föreståndarbostad. Vita huset är namnet numera på den fina bostaden, granne med receptionen. Undertecknad med make har bott 24 år i detta  hus, trivs gott, men är otroligt tacksam för en ny altan som växer fram. Mikael bygger med sina flinka fingrar, en funktionell och snygg altan.

I höst är HEM trogna konferensgäster under många dagar. Det är 20-25 personer vid varje tillfälle och övningar görs med både händer och huvud.

Anna Benderius och Lina Svensson från NORDEA i Jönköping var på besök i veckan. För att kunna bedöma möjlighet till lån är det bra att på plats kunna se anläggningen. (En känsla var att de var ganska nöjda med det de såg.) Planerna för framtiden är att renovera lägenheterna, sätta in dusch och toalett, samt nya, isolerade väggar och ett pentry med matvrå. För 2011 projekteras byggstart för 5-10 nya stugor, vi får se var det landar.

Helgen har fyra grupper som gästar gården. Två församlingar är här med konfirmander, Snöstorps Eldsberga- och Landvetter församling, Östra Karups församling med en kör och en förening med familjer är också gäster lördag-söndag . Badtunnorna är populära och det eldas både fredag och lördag då båda tunnorna ska användas. Kan rekommenderas på det varmaste av undertecknad. Nu börjar snart en ny vecka som är välfylld med både konferenser och grupper.

bloggen uppdaterad av: Ewa Bylander

×