Höstsolen lyser klart varje dag på Gullbranna-gården denna vecka. Kanske är det så även på andra platser i vårt land. Denna vecka har trädgårds-möbler plockats bort, gräsmattor klippts men även lite städning har gjorts. Anita och Majvor är supernöjda med sin elbil. Men det blir kanske för få steg i stegtävlingen..?

Onsdagskvällen hade Halmstad Rotaryklubb styrelsemöte i Bäckasalen. Torleif Nordgaard och Lars Hassellöf var först på plats. Uppgiften som president i Halmstad Rotaryklubb är ett spännande, och mycket intressant uppdrag, tycker undertecknad. Barnhemmet i Thailand diskuterades samt lite nya idéer där den yrkeskompetensen som finns inom klubben ska kunna användas för att vara till hjälp i olika sammanhang. Styrelsemöte är alltid intressant.

Nu är det nio år som Harry har bott på Gullbrannagården I den i särklass största husvagnen på campingen bor Harry året runt. Ett mycket gott alternativ till en lägenhet i stan. 93 stolar har han hjälpt oss klä om till kyrkans lilla sal, det blir riktigt snyggt. Tänka sig att det döljde sig en tapetserare bakom lastbilschauffören, det visste vi inte!

×