yngve-gunne

I början av 1980-talet tillverkades Gullbrannagårdens kyrkbänkar i Härja. Tillverkare var Gunne Johansson. Nu, 30 år senare, är han på plats igen och tillsammans med sin bror, Yngve Johansson skruvas alla sitsar o ryggarna fast på kyrkbänkarna. För ett par veckor sedan var bröderna här och skruvade bort alla ryggar och sitsar, tog med dom till Jönköping och hade där ett gott gäng som tog bort det gamla tyget. Därefter har Lennart Corneskog, Bottnaryd, klätt om kyrkbänkarna , precis som han gjorde med det första tyget i början på 1980-talet.  Stort tack för Ert engagemang och värdefulla arbete, nu gläds vi, och många andra, åt en fräsch kyrka! (nu ska vi bara inköpa en ny gångmatta också)

middag-konferens

Fina middagar serveras varje kväll denna denna veckan av vår kökschef, Anders Nylander . Det är UGIL  som har individ- o ledarskaps utveckling denna veckan.
En återkommande gäst som har många utbildningar på gården. Några av Gullbrannagårdens personal har haft förmånen att gå på kurser och vi kan intyga, det är bra, riktigt bra!

fackelbärarna

Under några dagar har vi haft besök från Holsbybrunn o Fackelbärarna , det ä r John o Christine Poysti som till vardags arbetar med studenter och olika grupper.

richard-s

En glad ledare, Richard Lilja, var med Säve konfirmander gäster på gården under helgen som gick. Det var även ett 50 årskalas och Kulturskolan från Laholm.

karolina

Nu behövs det förstärkning! Karolina Sturesson  som jobbade i receptionen i somras, har landat på gården och kommer att möte våra gäster under helgen. Det är cirka 450 gäster som kommer fredag – lördag till det stora Novembermötet. Men vi är förberedda och välkomnar våra gäster!

bloggtext och foto (med mobilkamera… ) Ewa Bylander

×