sportgalan-1
Arvid Sandström löser Rubiks kub på 12 sekunder! Med fötterna tar det lite längre tid, ca 2 minuter och 4 sekunder! Arvid är hemmahörande i Bankeryd och föräldrar är Sofia och Joakim Sandström som träffades när de sommarjobbade på Gullbrannagården, kärlek uppstod.

sportgalan-peter
Peter Bernhardsson var gårdspastor under sportveckan och lyckades dåligt  med att lösa Rubiks kub, även om det var den allra enklaste vid jämförelse med Arvids.

sportgalan-ledare
Fotboll, beachvolleyboll, strandhandboll, dans, robotskola, pingis, streetrider, skytte var några av alla sporter om gick att välja på sportveckan. Här poserar alla härliga ledare.

mimmisbageri-16
Mimmis bageri samlade över 300 barn och vuxna på förmiddagarna. Ett härligt gäng från Västeråstrakten hade både kullaget för alla barn, våffelkväll, kvällsandakter och mycket mer.

gårdsgäng-vecka28-16 gårsgäng-vecka28-16

sportveckan-16-5
Gullbrannaloppet var många sugna på att springa. Anders och Pia Georgsson var ett av paren, men Herr Bernhardson lånade en tröja för att posera men var endast en glad hejarklack under loppet vet undertecknad.

sportveckan-16-4 sportveckan-16-3
För ett antal år sedan tog Carolina emot campinggäster om campingvärd på Gullbrannagården, idag är hon specialistläkare på öron-näs-halskliniken i Jönköping. En bra förberedelse att sommarjobba på gården kanske :-). Hon tar med familjen och springer Gullbrannaloppet.

sportveckan - gullbrannaloppet
Här är det uppvärmning för alla barn i Gullbrannaloppet. Ulric är en inspiratör av stora  mått!

sportveckan- loppet

sportveckan-16  backklättring-v28-16
Backklättring har under många år varit en uppskattad aktivitet under sportveckan. För ett antal år sedan sattes världsrekordet i backklättring på Gullbrannagården och kom med i Guiness rekordbok, men det kanske är slaget idag…

lagerbeck
Johan Lagerbeck från Sport for life, var den som var kordinator för veckan. Familjen var med och bidrog till veckans trivsel.

fotbollskolan-16-1
×