Några av de som tog emot besökarna under Kristi Himmelsfärdshelgen. Therese, Emilia och Rebecca – ett stadigt team i receptionen.

reccejobbet
Ägare till Gullbrannagården är SAM, Svenska Alliansmissionen och SAU, Svenska Alliansmissonens Ungdom. Under Kristi Himmelsfärdshelgen hade SAM sin årskonferens. Det var fyra intensiva och soliga dagar som fylldes  av konferensbesökare. Under temat Guds hjärtslag inrymdes många gudstjänster, seminarier och en konsert. Lägg till motionslopp, marknad, båtrace och barnkonferens och du har alla ingredienser till en mycket lyckad mötesplats!

sam-2
Många internationella gäster under helgen. Sydafrika, Japan, Indien var var några av de länder som var representerade.

afrikabesök SAM-1
Både att lyssna via radio och se via web-TV var det ett gott teknikgäng som såg till att allt funkade!

teknik björn
”Fairtrade handlar om konkret kärlek och små steg att göra världen bättre. Där vill jag vara med” säger Björn Cedersjö, SKR . Björn utmanade oss att bli en kyrka för fairtrade.

kaffepaus grill-he
Hans-Erik Eldemark från Eldsberga är en man som gärna hjälper till när behoven finns. Magnus Bylander är glad när han får ta på kockrocken och hjälpa till i grilltältet.

edvin
Edvin Alnervik gör återbesök på gården, nu med familj och husbil. För ett antal år sedan var det han som visade plats på campingen efter att ha startat sin karriär som sommarjobbare i städteamet på Gullbrannagården.

dagen marknad perla
Nya Musik säljer böcker och CD i bokstugan hela sommaren men Roland Bjurenstedt fanns också med under Kristi Himmelsfärdshelgen och sålde böcker till många intresserade.

viktor
ViktorAlnervik från Bankeryd är sommarjobbare men kommer emellanåt ner på helgerna och stärker upp städteamet.

karlen
Rolf Karlén bor året runt i Gullbranna samhälle och är aktiv i Gullbranna Frikyrkoförsamling. Han tycker att fler ska flytta till Gullbranna och är en glad grillare som ofta serverar hamburgare.

grillpar
Ett par som ofta hjälper till i grilltältet, Vera från Forserum och Stig-Allan från Laholm

×