DANNY SAUCEDO KLAR FÖR GF!!! 2006 slog Danny igenom med dunder och brak i Idol. 10 år senare är Danny fortsatt en av Sveriges mest populära artister som under åren utvecklats till att bli en artist som gjort sig känd för att alltid leverera både musikaliskt och artistiskt.
Danny Saucedo
2015 var året då Danny tog steget till att sjunga på svenska, något han länge velat göra men tidigare inte känt sig tillräckligt självsäker för att göra. Ett kvitto på att svenska folket uppskattat detta steg är den Grammis som Danny 2016 vann i kategorin Årets låt med ”Dör för dig”. När vi nu välkomnar Danny till GF så vågar vi utlova en artist som kombinerar musikalitet och artisteri i toppklass. För GF tillför Danny ytterligare en dimension som vi tror kommer att glädja gamla och unga och tidigare GF-besökare och en ny publik.

LZ7SolomonOldsGullbrannafestivalen

Surfa in på Gullbrannafestivalens hemsida för att se hur festivalprogrammet växer fram. Några av de artister som är bokade hittills är: Paul Colman (AUS), Jonas Helgesson, Disciple (US), MaJoy, LZ7 (UK), Andrew Peterson (US), och cirka 50 till… Missa inte detta!

×