Redan på måndagen anlände 3 bikers med ”Coverd backs” från Spanien. Framåt helgen kom det ytterligare 100 bikers från olika MC-klubbar i hela Europa.

Bikers Biker Church

Det var Biker Church med Roul och Birigit Åkesson i spetsen som hade bokat in sig på Gullbrannagården torsdag till söndag.

Biker Church MC-klubbar

De flesta av helgens gäster är aktiva som presidenter eller ledare för olika MC-klubbar runt om i Europa. Sammanlagt var det över 100 bikers som deltog. 25 olika MC-klubbar från 15 länder i Europa fanns representerade.

MC Bikers

Biker Church arbetar bland annat med att dela ut gratis biblar till andra bikers. Sedan 2007 har nästan 900 000 (!) Biblar tryckts upp för utdelning i Europa.

Syftet med helgen var att mötas, ge inspiration, motivation och uppmuntran till varandra. De olika klubbarna fick berätta om sin projekt och vad som hänt under det gångna året. Det firades även gudstjänster med nattvard.

MC träff Birgit Åkesson

Det var många skinnvästar som syntes i helgen. Trycket på baksidan av västen indikerar vilken MC-klubb man tillhör.

Biker Church Gullbrannagården

Lovsångsteamet hade influenser både från Spanien, Polen, Ungern, Sverige och…Gullbrannagårdens reception. Det var vår receptionist, Therése med make som var inbjudna att vara med och musicera.

Therése Crona med vänner

Vi tackar Biker Church för att ni ville ha er träff på Gullbrannagården och hälsar er varmt välkomna tillbaka i februari 2018.

Välkommen till Gullbrannagården
×