Sportveckan 2017

Sportveckan – vecka 28     2017

Klicka på länken för att ladda ner hela sportveckans program: Sportveckan Schema 2017

Klicka här för att ladda ner informationsfoldern för veckan. Infofolder Sportveckan 2017

Åter igen kan Gullbrannagården och Sport for life välkomna dig till en av sommarens höjdarveckor på Gullbrannagården, Sportveckan.
Sportveckan är fylld av olika sportaktiviteter för barn och ungdomar. Det är turneringar, lopp, motionspass och många ledarledda aktiviteter att pröva på.
Det kommer också att finnas en del aktiviteter för vuxna.

1 Registrera ditt barn på sportforlife.se/gullbranna helst innan 16.30 på söndag 9 juli
2 Kom till sportreceptionen kl.16.30 och betala och hämta ut ditt aktivitetsband
3 Kl.18.00 öppnar anmälan till respektive aktivitet

Nedan kan du se vad som är klart för veckan men följ uppdateringar, mer kommer att hända!

johan lagerbeck
Johan Lagerbeck, Sport for life, kommer att hålla ihop sportveckan.

Fotbollsskola med Gustav Kvarnvik och ett härligt ledargäng

Fotbollsskolan är det enda som är föranmälan till. De övriga sporterna anmäler man på plats med start söndag kväll. För att anmäla följ länken här
Kom med och få lite tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare, så du får därför råden från säker källa. Fotbollsskolan är måndag – fredag och under fredagen blir det turnering och prisutdelning.
Fotbollsskolan är uppdelad i 3 olika åldersgrupper. Minimiantal i en grupp är 15 personer.
Tiderna för fotbollsskolan är: ålder 7-10 år   11.30 – 13.00,      ålder 11-13 år 9.30 -11.00,       ålder 14-16 år 14.00-15.30

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser där bussen till fotbollsplanen inte ingår. Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.
Priset för fotbollsskolan på 500:- inkluderar; T-shirt, Diplom och dessutom ett sportveckan-band, värde 200 kronor.
Gustav Kvarnvik-1

Brottning och Självförsvar med Marcus Olson  (från 13 år -)
Marcus har mångårig erfarenhet av kampsporter och här får du lära dig grundläggande tekniker inom några av dessa.

I Sportveckans reception kommer Alexandra Jennersjö,  Sofia Sandström finnas med ett gott gäng, för att svara på frågor och försöka hjälpa dig på bästa sätt.

alexandra jennersjö

Beachhandboll med Rickard och Tini Kjellin
Rickard och Tini med familj, är säsongcampare sen många år på Gullbrannagården. Glädjande är att de kommer även i år att hålla i vår Beachhandboll under sportveckan och som vanligt är det stranden som är platsen. Rickard och Tini har lång erfarenhet inom handbollen som spelare och tränare och har under de senaste åren fastnat för konceptet beachhandboll. Finns intresse så kommer vi utöver handbollsskola även göra en beach handbollsturnering för alla åldrar.
Tini-webrickard -web

Gullbrannaloppet med Ted Ås och morgongympa med Ann-Sofie Ås
Ted har tränat triathlon i drygt 20 år Med sina 22 ironmandistanser, 14 SM medaljer och ett flertal top 10 placeringar i internationella tävlingar, är han en av Sveriges ledande triathleter . Ted leder duathlon- och triathlonträning under veckan. Medtag egen cykel och hjälm.
Familjen Ås har varit med på sportveckan under många år och Ted kommer att vara ansvarig för det mycket populära Gullbrannaloppet. Gå, jogga eller spring 200m, 2,5 km eller 5 km inne på campingområdet.
Anso, hans fru, kommer att ha morgonjympa för alla och vara med i fotbollslekis.

 

Robotskola med Morris
Morris är vår välkända robot och gör lika stor succé varje år, han är även en inbiten pingisspelare. Han hålla i både robotskola och kanske lite pingisskola. Men du kan vara lugn, han kombinerar dem inte. Så kom och lär dig några ”robotmoves” eller lär dig hur du skruvar en bra serve i pingis.

Cykla Mountainbike med Andreas Jennersjö
Andreas är en vetgirig journalist och motornörd som jobbar på tidningen Bike. Han är med första året på sportveckan men har varit ledare på Löttorps sportvecka. Följ med honom ut på utmanande skogsvägar.
andreas jennersjö

Testa och lös Rubik Kub med Arvid Sandström
14 sekunder tar det för Arvid att lösa Rubis Kub. Han tävlade i vintras i SM och löste Rubiks kub på 2:04.69 minuter med fötterna! och knep en femte plats i SM för det. Kanske kan du få några tips som gör dig till en mästare.

Arvid Sandström

Skytte med Michael Normann
Här kan du pröva på att skjuta med luftgevär.
Michael arbetar som utbildningsledare för Svensk Skyttesportförbundet. Han har under många år varit ledare och personlig tränare i landslaget.  2012 blev Michael SM-mästare i 50 meter liggande korthål. Michael bor i Gullbranna med sin familj och har under många år arrangerat skytte på sportveckan.
För vuxna (över 15 år) erbjuds skytte 50 m, tisdag kväll kl.17.30, mot en avgift på 200kr.
Måndag-torsdag kl 16.00  Barn från 9 år
Fredag kl.16.00 Barn 7-9 år
Avfärd från Gullbrannagården 30 minuter innan det börjar och transporten ordnar du som förälder.
michael_normann

Innebandy med Johan Bernhardsson
Johan började spela innebandy 1976 i Immanuelskyrkan i Jönköping. Han har själv varit elitspelare i JIK med 6 st. SM-medaljer, är utbildad elittränare och har tränat damlag på elitnivå, men även herrar. Johan har varit distriktslagskapen för Smålands IBF och förbundskapten för U19 Dam. Johan har under cirka 20 års tid utbildat tränare både på distrikts- och förbundsnivå. Han kommer under sportveckan att utveckla och jobba med teknik och fysik som t ex snabbhet, då innebandyn är en snabb och kvick sport, ni vet –  ”Hinner du inte med, är du inte snabb nog!” Givetvis kommer det att bli mycket spel!
Varmt välkomna till en fantastisk innebandyvecka!

Beach Volleyboll med Emmy Leander

Emmy är född och uppvuxen i Piteå, Norrbotten och har stor passion för idrotts- och trosglädje. Suttit på hästryggen sedan 4 års ålder. Studerade på Strömsholms Ridsportsgymnasium 2012-2015 och är utbildad ungdoms- och ridledare. Jobbat med hästar i Portugal och Tyskland samt som projektledare inom Ung SWB. Spelat fotboll i MSSK (Munksund-Skuthamn) samt Piteå IF under många år. Supportar självklart Piteås allsvenska damlag. Har även spelat innebandy, tränat brottning samt provat på en hel del olika sporter. Spelade volleyboll med Lunds VK under 2016.
Stort intresse för alla typer av sporter och rörelseglädje. Studerade just nu på en av YWAM, Youth with a Missions, Discipleship Training Schools i Australien med fokus på sport och idrott.  Sport är för mig glädje, hälsa för kropp och själ och gemenskap. Det är ett internationellt språk och en plattform för lärjungaskap. Tackar Gud varje dag för att han gett oss sport och idrott


Dans med Ellen Gideskog Malmgren och Hanna Gundersvik
Dansen är en av de populära grupperna under sportveckan och i år är det Ellen Gideskog Malmgren som är instruktör för 7-10 åringar och Hanna Gundersvik för 11-18 åringar.

Ellen G M   

Ellen Gideskog Malmgren

Nytt förra året på sportveckan, kommer åter!   Streetstrider tillsammans med Anna och Calle.
Cyklar för gruppträning från 13 år och uppåt.  Flera gånger på dag, testa på gratis utanför Bryggan, och delta i våra Pass runt Gullbranna/Laxvik.
Mer info kommer.
trehjuling

Lördag 15 juli   14.00  Hinderbana med Nathanael

Nathanael ”Natte” Andersson riggar upp sin berömda hinderbana!
Anmäl ditt lag senast torsdag kväll i sportreceptionen.
Varje lag ska bestå av 4 personer, 10 år och uppåt, helst blandat tjejer och killar.  Anmäl ett kompisgäng eller familjelag!

Lördag 15 juli eftermiddag
Backklättringsfinal

Varmt välkommen till sportveckan!

Utöver alla dessa skolor och aktiviteter kommer det under veckan att finnas backklättring, slackline och fotbollsbinge på området. Det kommer även att finnas möjlighet att låna en del spel och sportartiklar från sportreceptionen och mycket annat att göra.  På torsdagskvällen kommer Sportgalan att äga rum.
Detta tillsammans med intressanta föreläsningar och seminarier gör sportveckan till en vecka värd att prioritera.
Sportveckan sportveckan-14-2

 SONY DSC

Sportveckan i samarbete med Sport for life 3888171348858298644_1394115621813_h80

Priser för veckan för barn:
Veckoband barn: 250 kr
Dagspass barn: 80 kr

Priser för vuxna kommer uppdateras här

Backklättring: 40 kr

Info kommer om anmälan till de olika aktivitetspassen, ej klart i dagsläget