Vecka 28 Sportveckan 2018

Sportveckan – vecka 28     2018

Ny info tisdag 10 juli

Hej alla härliga sportveckobesökare.

Som ni förmodligen har märkt så har vi haft tekniska problem med vår hemsida under kvällen och därmed också anmälan för resten av veckan.

Hemsidan är nu uppe ock kör igen samtidigt som vår tekniska support jobbar för fullt med att identifiera problemet och inväntar ett svar från vårt webbhotell gällande en djupare analys av servertrafiken. Enligt support så ska vår server klara av den trafik vi från Gullbranna genererat under kvällen och vi undersöker därför om servern blivit kapad för oönskad trafik. Svaret från webbhotellet bör komma under förmiddagen och problemet förmodligen löst till kvällen.

Vi som sportveckanledare har nu under kvällen tagit beslutet att ta bort alla begränsningar på deltagare under onsdagens aktiviteter och låta alla barn få vara med på önskad aktivitet. Enda undantagen är Skyttet och Tennis som kräver fysisk anmälan i sportreceptionen som öppnar imorgon kl 09:00. Vi vill dock att alla barn anmäler sig så att vi vet var det behövs extra ledare samt så att vi får kontaktuppgifter till föräldrar.

För anmälan till onsdagens aktiviteter hänvisar vi till länkarna nedan samt till vår hemsida där samma länkar finns för onsdagens aktiviteter.

Innebandy: https://doodle.com/poll/73uyz25ubtvui5nc

Mountainbike: https://doodle.com/poll/4ddywe7t6x7eq4vx

Rubiks Kub: https://doodle.com/poll/wexscncskx9psw8x

Bordtennis: https://doodle.com/poll/tuf6rbw59vph4u87

Beachhandboll: https://doodle.com/poll/f2ihsyvtdrnup9x3

Beachvolleyboll: https://doodle.com/poll/9ezr7mqw6eerivbv

Dans: https://doodle.com/poll/fd8sdkxk588wvqhu

Robotskola: https://doodle.com/poll/mbc57k3i2aimrs5b

Frisbeegolf: https://doodle.com/poll/uh8mawa9x7dg2dx9

För torsdagens och fredagens aktiviteter så kommer vi imorgon kväll vid 20:30 släppa 75% av platserna till dessa pass. Detta kommer ske både genom hemsidan samt via mail innehållande alla länkar som back up.

Tack åter igen för visad förståelse och vi jobbar så gott vi kan att detta missöde ska bli så bra som möjligt för så många som möjligt.

Ha det fint!

/Ledningsgruppen för sportveckan genom Johan Lagerbeck

På söndagskvällen den 8 juli är det uppstart för sportveckan. Kl 17:00 öppnar sportreceptionen där du efter registrering kan betala för veckopass samt hämta ut saker för fotbollsskolan. Kl 19.00 är det Kick Off för Sportveckan inne i skeppet med alla instruktörer. Efter Kick-Off:en så kommer vi ta emot anmälningar till respektive pass. Mer om registrering och anmälan mm hittar du nedan.

Schema Sportveckan:    Schema 2.2

Här kan du läsa mer om sportveckan infofolder sportveckan 2018

Anmälan Sportveckan
Alla deltagare på sportveckan behöver anmäla sig.
Anmälan görs i tre steg:

1) Registrera dig
Registrering sker på www.sportforlife.se/gullbranna. Detta görs för att vi ska veta vilka som är med och på veckan samt att Sport for Life får stadsbidrag för alla deltagare mellan 6-25 år då de räknas som ungdomsaktiviteter.

2) Betala
Kom till sportreceptionen och betala för de aktiviteter du kommer medverka på.
Kostnaden är följande:
Veckoband barn 250 kr
Dagspass barn 80 kr
Kostnad per aktivitet vuxen 50kr (gäller ej morgongympa och morgonjogg). Skyttet kostar 200kr.

3) Boka pass
För barnens aktiviteter under måndagen och tisdagen kommer vi i år testa att öppna upp en föranmälan. Den öppnar nu på onsdag 4/7 ca kl 09:30 på www.sportforlife.se/gullbranna där vi kommer släppa hälften av platserna till aktiviteterna dessa dagar. Resterande platser kommer att släppas på plats under söndagskvällen efter kick-off samlingen.

Aktiviteterna för ons-fre kommer vi släppa på på tisdagskvällen efter konserten i Skeppet. Detta sker på samma hemsida som tidigare med skillnaden att det är 75% av platserna som släpps då. Resterande 25% av platserna kan man anmäla sig till på onsdag förmiddag i sportreceptionen.

Reglerna vid föranmälan är följande: varje person får skriva upp sig på två pass om dagen men vid olika klockslag. T.ex. Innebandy kl 14 och Rubiks kub kl 16. Ser vi dubbelanmälningar på samma tid så kommer vi stryka båda platserna.

För vuxna sker all anmälan till aktiviteterna i sportreceptionen och där är det först till kvarn som gäller.

Åter igen kan Gullbrannagården och Sport for life välkomna dig till en av sommarens höjdarveckor på Gullbrannagården, Sportveckan.
Sportveckan är fylld av olika sportaktiviteter för barn och ungdomar. Det är turneringar, lopp, motionspass och många ledarledda aktiviteter att pröva på.
Det kommer också att finnas en del aktiviteter för vuxna.

johan lagerbeck
Johan Lagerbeck, Sport for life, kommer att hålla ihop sportveckan.

Fotbollsskolan är nu öppen för anmälan

Fotbollsskola med Gustav Kvarnvik och ett härligt ledargäng, följ länken för anmälan
Kom med och få lite tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare, så du får därför råden från säker källa.

Efter några års uppehåll kommer Oscar Perdsjö tillbaka till fotbollsskolan. Han har varit med på sportveckan under 15 års tid och vi välkomnar Oskar med familj välkommen tillbaka. Oskar har spelat i div 2 i Holmalunds IF, mittback, och flertalet år som lagkapten.

F
otbollsskolan är måndag – fredag och under fredagen blir det turnering och prisutdelning.
Fotbollsskolan är uppdelad i 3 olika åldersgrupper. Minimiantal i en grupp är 15 personer.
Tiderna för fotbollsskolan är: ålder 7-10 år   11.30 – 13.00,      ålder 11-13 år 9.30 -11.00,       ålder 14-16 år 14.00-15.30

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser där bussen till fotbollsplanen inte ingår. Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.
Priset för fotbollsskolan på 500:- inkluderar; T-shirt, Diplom och dessutom ett sportveckan-band, värde 250 kronor.

Beachhandboll med Rickard, Tini och Elma Kjellin
Rickard och Tini med familj, är säsongcampare sen många år på Gullbrannagården. Glädjande är att de kommer även i år att hålla i vår Beachhandboll under sportveckan och som vanligt är det stranden som är platsen. Rickard och Tini har lång erfarenhet inom handbollen som spelare och tränare och har under de senaste åren fastnat för konceptet beachhandboll. Finns intresse så kommer vi utöver handbollsskola även göra en beach handbollsturnering för alla åldrar.

Gullbrannaloppet med Ted Ås och morgongympa med Ann-Sofie Ås
Ted har tränat triathlon i drygt 20 år Med sina 22 ironmandistanser, 14 SM medaljer och ett flertal top 10 placeringar i internationella tävlingar, är han en av Sveriges ledande triathleter . Ted leder duathlon- och triathlonträning under veckan. Medtag egen cykel och hjälm.
Familjen Ås har varit med på sportveckan under många år och Ted kommer att vara ansvarig för det mycket populära Gullbrannaloppet. Gå, jogga eller spring 200m, 2,5 km eller 5 km inne på campingområdet.
Anso, hans fru, kommer att ha morgonjympa för alla och vara med i fotbollslekis.
  

Beachvolleyboll med Ulric Svensson
Ulric har tio års erfarenhet som förbundskapten i beachvolley och landslagscoach i bland annat två OS, tre VM och sex EM. Han har under flera år varit en uppskattad ledare för beachvolleybollen på sportveckan och har en unik förmåga att leda både barn och vuxna.
Missa inte heller att anmäla dig till årets beachvolleybollturnering.

Testa och lös Rubik Kub med Arvid Sandström
14 sekunder tar det för Arvid att lösa Rubis Kub. Han tävlade förra vintern i SM och löste Rubiks kub på 2:04.69 minuter med fötterna! och knep en femte plats i SM för det. Kanske kan du få några tips som gör dig till en mästare.

Robotskola med Morris
Morris är vår välkända robot och gör lika stor succé varje år, han är även en inbiten pingisspelare. Han kommer hålla i både robotskola och kanske lite pingisskola. Men du kan vara lugn, han kombinerar dem inte. Så kom och lär dig några ”robotmoves” eller lär dig hur du skruvar en bra serve i pingis.

Skytte med Michael Normann
Här kan du pröva på att skjuta med luftgevär.
Michael arbetar som utbildningsledare för Svensk Skyttesportförbundet. Han har under många år varit ledare och personlig tränare i landslaget.  2012 blev Michael SM-mästare i 50 meter liggande korthål. Michael bor i Gullbranna med sin familj och har under många år arrangerat skytte på sportveckan.
För vuxna (över 15 år) erbjuds skytte 50 m, tisdag kväll kl.17.30, mot en avgift på 200kr.
Måndag-torsdag kl 16.00  Barn från 9 år
Fredag kl.16.00 Barn 7-9 år
Avfärd från Gullbrannagården 30 minuter innan det börjar och transporten ordnar du som förälder.
michael_normann

Innebandy med Johan Bernhardsson
Johan började spela innebandy 1976 i Immanuelskyrkan i Jönköping. Han har själv varit elitspelare i JIK med 6 st. SM-medaljer, är utbildad elittränare och har tränat damlag på elitnivå, men även herrar. Johan har varit distriktslagskapen för Smålands IBF och förbundskapten för U19 Dam. Johan har under cirka 20 års tid utbildat tränare både på distrikts- och förbundsnivå. Han kommer under sportveckan att utveckla och jobba med teknik och fysik som t ex snabbhet, då innebandyn är en snabb och kvick sport, ni vet –  ”Hinner du inte med, är du inte snabb nog!” Givetvis kommer det att bli mycket spel!
Varmt välkomna till en fantastisk innebandyvecka!

Frisbeegolf med Fredrik Widehäll
Fredrik har spelat frisbeegolf sedan 1998. 2011 var han och frisbeegolf med under sportveckan. Fredrik har alltid haft stort intresse för sport och tävlat i många sporter. Men av alla sporter är det frisbeegolf som han brinner mest för och ser frisbeegolf som en sport som alla kan utöva.

 

Cykling med Anton
Anton bor i Habo och är med i IF Hallby SOK, Jönköping.
”Cykling har de senaste 5 åren åter igen blivit ett intresse för att ha hålla igång kroppen. Fantastik roligt o rogivande att få komma ut o träna i naturen både själv och med andra. Jag cyklar ett antal timmar i veckan, tävlar både lite Långlopp och kortlopp på Mountainbike. Tränar barn och ungdomar varje Torsdag på Hallby i Jönköping.”
Ta med egen cykel!

Streetstrider tillsammans med Anna och Calle. En favorit i repris tillsammans med ett gott ledargäng.
Testa Streetstrider, världens första crosstrainer för både utomhus- och inomhusbruk.
Cyklar för gruppträning från 13 år och uppåt.
trehjuling      

Lördag 14 juli 12.00-18.00
Sportveckans final med tävlingar för hela familjen, mer info i sportreceptionen.

12.00 POÄNGJAKT
I lag om 3-7 personer anmälan i sportreceptionen.
Ni som lag ska samla poäng genom att utföra olika uppdrag.

14.00 VATTENFAJTEN
Kasta vatten på varandra. I lag om 4 tävlar ni om att få så lite vatten som möjligt i ditt “headpack”. Ta gärna med vattenpistol eller andra redskap att kasta vatten med .

16.00 FINAL BACKKLÄTTRING
Under veckans kval kommer de två bästa deltagarna från varje dag att göra upp i finalen.

Varmt välkommen till sportveckan!

Sportveckan sportveckan-14-2

 SONY DSC

Sportveckan i samarbete med Sport for life 3888171348858298644_1394115621813_h80