Vecka 28 Sportveckan 2018

Sportveckan – vecka 28     2018

På söndag kvällen den 8 juli är det uppstart för sportveckan från kl.17.00
Sportveckans reception är öppen och du möter många av instruktörerna
19.00 KickOff för Sportveckan, skeppet

Åter igen kan Gullbrannagården och Sport for life välkomna dig till en av sommarens höjdarveckor på Gullbrannagården, Sportveckan.
Sportveckan är fylld av olika sportaktiviteter för barn och ungdomar. Det är turneringar, lopp, motionspass och många ledarledda aktiviteter att pröva på.
Det kommer också att finnas en del aktiviteter för vuxna.

johan lagerbeck
Johan Lagerbeck, Sport for life, kommer att hålla ihop sportveckan.

Fotbollsskolan är nu öppen för anmälan

Fotbollsskola med Gustav Kvarnvik och ett härligt ledargäng, följ länken för anmälan
Kom med och få lite tips och trix och förbättra din spelteknik. De duktiga fotbollsinstruktörerna är kunniga fotbollsspelare, så du får därför råden från säker källa.

Efter några års uppehåll kommer Oscar Perdsjö tillbaka till fotbollsskolan. Han har varit med på sportveckan under 15 års tid och vi välkomnar Oskar med familj välkommen tillbaka. Oskar har spelat i div 2 i Holmalunds IF, mittback, och flertalet år som lagkapten.

F
otbollsskolan är måndag – fredag och under fredagen blir det turnering och prisutdelning.
Fotbollsskolan är uppdelad i 3 olika åldersgrupper. Minimiantal i en grupp är 15 personer.
Tiderna för fotbollsskolan är: ålder 7-10 år   11.30 – 13.00,      ålder 11-13 år 9.30 -11.00,       ålder 14-16 år 14.00-15.30

När grupperna är fulla kommer det att finnas ett antal platser där bussen till fotbollsplanen inte ingår. Observera att buss inte ingår på eftermiddagen för de mellan 14-18 år. Det är ca 2 km till Trönninge fotbollsplan där vi är på fotbollsskolan.
Priset för fotbollsskolan på 500:- inkluderar; T-shirt, Diplom och dessutom ett sportveckan-band, värde 250 kronor.

Beachhandboll med Rickard, Tini och Alma Kjellin
Rickard och Tini med familj, är säsongcampare sen många år på Gullbrannagården. Glädjande är att de kommer även i år att hålla i vår Beachhandboll under sportveckan och som vanligt är det stranden som är platsen. Rickard och Tini har lång erfarenhet inom handbollen som spelare och tränare och har under de senaste åren fastnat för konceptet beachhandboll. Finns intresse så kommer vi utöver handbollsskola även göra en beach handbollsturnering för alla åldrar.

Gullbrannaloppet med Ted Ås och morgongympa med Ann-Sofie Ås
Ted har tränat triathlon i drygt 20 år Med sina 22 ironmandistanser, 14 SM medaljer och ett flertal top 10 placeringar i internationella tävlingar, är han en av Sveriges ledande triathleter . Ted leder duathlon- och triathlonträning under veckan. Medtag egen cykel och hjälm.
Familjen Ås har varit med på sportveckan under många år och Ted kommer att vara ansvarig för det mycket populära Gullbrannaloppet. Gå, jogga eller spring 200m, 2,5 km eller 5 km inne på campingområdet.
Anso, hans fru, kommer att ha morgonjympa för alla och vara med i fotbollslekis.
  

Beachvolleyboll med Ulric Svensson
Ulric har tio års erfarenhet som förbundskapten i beachvolley och landslagscoach i bland annat två OS, tre VM och sex EM. Han har under flera år varit en uppskattad ledare för beachvolleybollen på sportveckan och har en unik förmåga att leda både barn och vuxna.
Missa inte heller att anmäla dig till årets beachvolleybollturnering.

Testa och lös Rubik Kub med Arvid Sandström
14 sekunder tar det för Arvid att lösa Rubis Kub. Han tävlade förra vintern i SM och löste Rubiks kub på 2:04.69 minuter med fötterna! och knep en femte plats i SM för det. Kanske kan du få några tips som gör dig till en mästare.

Robotskola med Morris
Morris är vår välkända robot och gör lika stor succé varje år, han är även en inbiten pingisspelare. Han kommer hålla i både robotskola och kanske lite pingisskola. Men du kan vara lugn, han kombinerar dem inte. Så kom och lär dig några ”robotmoves” eller lär dig hur du skruvar en bra serve i pingis.

Skytte med Michael Normann
Här kan du pröva på att skjuta med luftgevär.
Michael arbetar som utbildningsledare för Svensk Skyttesportförbundet. Han har under många år varit ledare och personlig tränare i landslaget.  2012 blev Michael SM-mästare i 50 meter liggande korthål. Michael bor i Gullbranna med sin familj och har under många år arrangerat skytte på sportveckan.
För vuxna (över 15 år) erbjuds skytte 50 m, tisdag kväll kl.17.30, mot en avgift på 200kr.
Måndag-torsdag kl 16.00  Barn från 9 år
Fredag kl.16.00 Barn 7-9 år
Avfärd från Gullbrannagården 30 minuter innan det börjar och transporten ordnar du som förälder.
michael_normann

Innebandy med Johan Bernhardsson
Johan började spela innebandy 1976 i Immanuelskyrkan i Jönköping. Han har själv varit elitspelare i JIK med 6 st. SM-medaljer, är utbildad elittränare och har tränat damlag på elitnivå, men även herrar. Johan har varit distriktslagskapen för Smålands IBF och förbundskapten för U19 Dam. Johan har under cirka 20 års tid utbildat tränare både på distrikts- och förbundsnivå. Han kommer under sportveckan att utveckla och jobba med teknik och fysik som t ex snabbhet, då innebandyn är en snabb och kvick sport, ni vet –  ”Hinner du inte med, är du inte snabb nog!” Givetvis kommer det att bli mycket spel!
Varmt välkomna till en fantastisk innebandyvecka!

Streetstrider tillsammans med Anna och Calle. En favorit i repris tillsammans med ett gott ledargäng.
Testa Streetstrider, världens första crosstrainer för både utomhus- och inomhusbruk.
Cyklar för gruppträning från 13 år och uppåt.
trehjuling      

Varmt välkommen till sportveckan!

Sportveckan sportveckan-14-2

 SONY DSC

Sportveckan i samarbete med Sport for life 3888171348858298644_1394115621813_h80