Nu har vi börjat planera för sommarens program. Uppdatering sker kontinuerligt så följ oss här för att se programmet växa fram.

Kullaget för alla barn kl.10.00 måndag – lördag

Onsdag 26 juni kl.19.00
”Lina – en musikalisk monolog”
Emy Stahl gestaltar Lina Sandells liv i ord och ton
Blott en dag. Tryggare kan ingen vara. Jag lyfter ögat mot himmelen.  Många av våra mest kända psalmer är signerade Lina Sandell-Berg.
Men vem var hon?
Född 1832 växer Lina upp i en värld präglad av präster, bibelstudier och den spirande frikyrkorörelsen. Lina har en stark tro redan från barnsben, men kan inte låta bli att ifrågasätta. Måste man gifta sig? Är allt som händer Guds mening? Kanske är Gud en kvinna?
En berättelse om tro, hopp och kärlek. Men framförallt berättelsen om en stark och envis författare som gick sin egen väg. 

Lördag 29 juni 19.00
Gospelveckans avslutningskonsert under ledning av Anki och Magnus Spångberg , Pelle Ankarberg , Anna-Maria Toftgård. Gästartist är Boris René,
Entré 125 kr,  barn upp till 12 år gratis

ca 20.30 Hamburgeservering vid terrassen
gospelkonsert gospelkonsert3 anna-maria toftgard-hemsida 


BORIS RENÉ – Boris tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket.
Boris hade redan som barn en dröm om att hålla på med musik och det intresset har han vårdat väl under sin uppväxt. Han har skrivit musik i många år och hans största förebild är Michael Jackson. I början av 2015 uppsökte Boris René två låtskrivare/producenter i hemstaden Örebro som med stor bravur jobbat fram hans svängiga sound.

Sommarpuls, 13 år och uppåt
Välkommen att hänga med på sommarpuls klockan 21.00 tisdag och torsdag

Varje dag vecka 26

Kullaget för alla barn, kl 10.00

Bibeltimma i kyrkan kl 10.00

Sommarkväll kl.19.00. Olika program varje kväll, se veckoprogrammet som delas ut på söndagar och läggs också ut här någon dag innan veckan börjar.

Kvällsandakt i kyrkan kl 22.00

Gospelveckans ledare: Anki och Magnus Spångberg , Pelle Ankarberg, Anna-Maria Toftgård.  Läs mer om gospelveckan, följ länken
Musiker under veckan är Jan och Per Nordbring.

Anki och Magnus Spångberg

Sommarveckor

×