Vecka 25 Midsommarveckan 2018

Nu har vi börjat planera för sommarens program. Uppdatering sker kontinuerligt så följ oss här för att se programmet växa fram.

Stort midsommarfirande med mycket som händer för både barn, ungdomar och vuxna.

Gullbrannaloppet, Midsommarmarknad, dans kring midsommarstången, barnmatineér, gudstjänster, konserter med mera med mera.

Gårdsgäng under midsommarhelgen är Sofia och Joakim Sandström med vänner från Bankeryd.

Therese Crona med vänner
Leder midsommardansen runt midsommarstången kl.15.30 och 21.00
Therése Crona med vänner

Medverkande under midsommarhelgen är bland andra

Egil Svartdahl
Egil är en av Norges främsta kommunikatörer med en unik förmåga att blanda allvar och humor.Han är pastor, föredragsledare och programledare i norska TV 2
Han har fått flera utmärkelser för sin förmåga att kommunicera, bland annat norska Petter Dass-priset 1995 och Medierosen 2005.


Gnosjö Gospel

Klurige Göran med vänner
”Klurige Göran tar med sig sin uppfinnarverkstad och MekarHenrik, Listiga Lena och Flitiga Lisa följer också med till Gullbrannagården i midsommar. På barnmöten med Klurige Göran och hans gäng får man alltid vara beredd på att det kommer besökare som behöver hjälp av något slag. Det kan vara en bilist som har problem med att starta sin bil eller en kund som vill ha en speciell uppfinning. Oftast kan problemen lösas och många lösningar hittar Klurige Göran i bibeln. Med tidsmaskinen åker vi tillbaka i tiden och får träffa personer som vi läser om i bibeln. Tävlingar och härliga sånger hinner vi också med. I ladugården tittar den ordvitsande kossan Klara fram och vi får besök av den rappande hästen Hasse. Kom med så du inte missar dessa barnmöten.”

Urban och Carina Ringbäck

    

Elise Lindqvist

Robert Eriksson

Johanna Bjurenstedt

Vernissage med Karin Nordbring och Lotta Alverlin Midsommardagen 14.00-19.00

Några bilder från midsommarfirande på Gullbrannagården

midsommardans5 midsommardans2 midsommarstång