Ledare för Gospelveckan är: Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg, Anna-Maria Toftgård
Musiker:  Jan och Per Nordbring
Gästartist: Boris René

  
Information
Var med och sjung gospel sex timmar om dagen.
Lördagen den 29 juni är det stor avslutningskonsert i konsertlokalen skeppet.

spångberg
Även i år kommer Anki och Magnus Spångberg att vara körledare och kapellmästare. Magnus arbetar som kapellmästare åt Triple & Touch och Anki är producent för musikklasserna på Karl Johan Skola i Örebro.
Star For Life upptar mycket tid numera för båda två, Magnus kapellmästare & Anki körledare. Läs mer om Star For Life här
Musikansvariga för Stockholm Gospel under ca 20 år.  Båda hämtar inspiration i de afro-amerikanska församlingarna i USA genom regelbundna besök
och har mångårigt samarbete med Cyndee Peters.
Körledare och kapellmästare för Christer Sjögrens alla julturnéer med gäster som Carola, Charlotte Perelli, Sanna Nielsen, Pernilla Wahlgren, Elisabet Andreassen, Gladys del Pilar m fl.
Spångbergs fick 2015 ta emot NA:s Kulturpris med motiveringen: ”För sitt mångåriga engagemang och för att de är ett ljus i en mörk samtid.”

anna-maria toftgard-hemsidaGospelveckan
Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård kommer också att finnas med som körledare. Pelle är sångaren och låtskrivaren som vid flera tillfällen har lånat ut sin sångröst till svenska Disneyfilmer. Han har turnerat med bl. a Carola, Charlotte Perrelli och är sedan 2014 kapellmästare för Sveriges största utomhusjulkonsert ”O Helga Natt”.
Anna-Maria har fått utmärkelsen ”Årets Skillingarydsbo” med motiveringen: ”För att du med glädje och kunskap har startat upp olika musikprojekt, bland annat gospeln. Du har lyckats få in en ny anda inom kyrkan”. Även i år har vi nöjet att ha med professionella musikerna Jan och Per Nordbring samt Olle Junholm.


Vi är glada att kunna presentera BORIS RENÉ som gästartist på lördagens konsert. Boris tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket.
Boris hade redan som barn en dröm om att hålla på med musik och det intresset har han vårdat väl under sin uppväxt. Han har skrivit musik i många år och hans största förebild är Michael Jackson. I början av 2015 uppsökte Boris René två låtskrivare/producenter i hemstaden Örebro som med stor bravur jobbat fram hans svängiga sound.

Kursavgift 1100:-
Förmiddagskaffe ingår varje dag samt en enkel måltid på lördag kväll. Avgiften sätts in på PG 433 03 30-4

Var med du också!
Anmäl dig nu!
Tel: 035-241 21 00
Mail: info@gullbrannagarden.se
Vid anmälan ska du uppge: namn, adress, mobil, mail och stämma.

Boende GullbrannagårdenCamping Gullbranangården

Boende
Vill du ha boende så vänta inte för länge med att boka, då  antalet bäddar är begränsade. Klicka här för att läsa mer om våra lika boendetyper. Bokning sker via mail info@gullbrannagarden.se eller telefon 035-241 21 00.

Boka gärna plats på campingen som har fräscha servicehus med hög standard. Första bokningsdag för campingen är 1 februari kl 8.00.

Gospelkonsert

Lördag 29 juni 19.00
Gospelveckans avslutningskonsert under ledning av Anki och Magnus Spångberg , Pelle Ankarberg , Anna-Maria Toftgård. Gästartist är Boris René.
Entré 125 kr och barn upp till 12 år gratis.

Batrace i bäckenGårdsgäng

Varje dag vecka 26 med gårdsgänget

kl 10.00 Kullaget för alla barn i skeppet
kl 10.00 Bibeltimma
kl 19.00 Sommarkväll (tipsrunda, båtrace, konserter mm se dagsaffischer)
kl.22.00 Kvällsandakt i kyrkan

×