Gospelveckan 25-30 juni 2018

Ledare för Gospelveckan är: Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg, Anna-Maria Toftgård
Musiker:  Jan och Per Nordbring
Gästartist: Samuel Ljungblahd

 

Gospelveckan
Information
Var med och sjung gospel sex timmar om dagen.
Lördagen den 30 juni är det stor avslutningskonsert i konsertlokalen skeppet.

spångberg

Även i år kommer Anki och Magnus Spångberg att vara körledare och kapellmästare. Anki är som ledare en fantastisk inspiratör som lockar fram oanade resurser hos de som sjunger. Magnus är en uppskattad musiker som har spelat till flera stora artister. Båda hämtar inspiration i de afro-amerikanska församlingarna i USA genom regelbundna besök. Anki och Magnus har arbetat tillsammans med Triple & Touch, Sanna Nielsen, Charlotte Perrelli. Christer Sjögren, Cyndee Peters och Frank Ådahl. Spångbergs fick 2015 ta emot NA:s Kulturpris med motiveringen: ”För sitt mångåriga engagemang och för att de är ett ljus i en mörk samtid.”

anna-maria toftgard-hemsidaGospelveckan

Pelle Ankarberg och Anna-Maria Toftgård kommer också att finnas med som körledare. Pelle är sångaren och låtskrivaren som vid flera tillfällen har lånat ut sin sångröst till svenska Disneyfilmer. Han har turnerat med bl. a Carola, Charlotte Perrelli och är sedan 2014 kapellmästare för Sveriges största utomhusjulkonsert ”O Helga Natt”. Anna-Maria har fått utmärkelsen ”Årets Skillingarydsbo” med motiveringen: ”För att du med glädje och kunskap har startat upp olika musikprojekt, bland annat gospeln. Du har lyckats få in en ny anda inom kyrkan”. Även i år har vi nöjet att ha med professionella musikerna Jan och Per Nordbring samt Olle Junholm.

Samuel Ljungblahd Gospelvecka

Vi är glada att presentera en av Sveriges främsta gospel- och soulartister; Samuel Ljungblahd som gästsolist på avslutningskonserten. Det är få som både kan beröra sin publik och samtidigt få dem att svänga på höfterna som Samuel kan. I TV har Samuel bland annat setts på Så ska det låta, Dobidoo, Let’s dance och vid prinsbröllopet 2015 där han sjöng ”Joyful, joyful” som utgångsmarsch. Se klippet här.

Kursavgift 1050:-
Förmiddagskaffe ingår varje dag samt en enkel måltid på lördag kväll. Avgiften sätts in på PG 433 03 30-4

Var med du också!
Anmäl dig nu!
Tel: 035-241 21 00
Mail: mail@gullbrannagarden.se
Vid anmälan ska du uppge: namn, adress, mobil, mail och stämma.

Boende GullbrannagårdenCamping Gullbranangården

Boende
Vill du ha boende så vänta inte för länge med att boka, då  antalet bäddar är begränsade. Klicka här för att läsa mer om våra lika boendetyper. Bokning sker via mail mail@gullbrannagarden.se eller telefon 035-241 21 00.

Boka gärna plats på campingen som har fräscha servicehus med hög standard. Första bokningsdag för campingen är 1 februari kl 8.00.

Gospelkonsert

Lördag 30 juni 19.00
Gospelveckans avslutningskonsert under ledning av Anki och Magnus Spångberg , Pelle Ankarberg , Anna-Maria Toftgård. Gästartist är Samuel Ljungbladh.  Entré 125 kr och barn upp till 12 år gratis.

Batrace i bäckenGårdsgäng

Varje dag vecka 26 med gårdsgänget

kl 10.00 Kullaget för alla barn i skeppet
kl 10.00 Bibeltimma
kl 19.00 Sommarkväll (tipsrunda, båtrace, konserter mm se dagsaffischer)
kl.22.00 Kvällsandakt i kyrkan