Frukostar, sommarnätter och nattmackor 2018

Uppdatering av programmet sker kontinuerligt så titta in med jämna mellanrum.

Tisdag 26 juni 21.00
Nattmacka för både män och kvinnor,
anmälan
Britta Hermansson

Pastor, författare, föreläsare och samtalsledare, listan kan göras lång över denna uppskattade kvinna med ursprung i lilla Nås i Dalarna. Med sitt djup, sin lekfullhet, värme och humor sätter hon ord på livet och lockar alltid fram nyfikenhet och lägger en matta av förtröstan och tillit hos mottagaren.


Lördag 14 juli 9.00

Kvinnofrukost,
anmälan
Från hjärta till hjärta,  Elisabeth Broberg.
Jag är 52 år. Jag har en funktionsnedsättning, utvecklingsstörning.
Min uppväxt var annorlunda. Jag växte upp på barnhem och gick i särskola.
Idag jobbar jag som föreläsare i Borås. Jag har en tro på Jesus, det gör att jag har fått känna mig värdefull och viktig.
Jag kommer att prata om mitt liv utifrån temat från hjärta till hjärta. Har du ett hjärta för oss som har funktionsnedsättning?/ElisabethTorsdag 26 juli 21.00
Nattmacka för män,
anmälan 
Sven-Erik har varit i Nordkorea – 70 gånger
Sven-Erik Johansson är svensken med unik inblick i världens mest slutna land. Men trots att han har varit i Nordkorea omkring 70 gånger har han aldrig blivit hembjuden till någon. – En gång fick jag en kram av en vän ute på ett torg. Det var fantastiskt. Det har aldrig hänt förut, berättar han.
Första gången Sven-Erik Johansson reste till Nordkorea var 1999. Målet var att utveckla det svårt eftersatta jordbruket. Sedan dess har han kanske blivit den svensk som varit mest i Nordkorea. I början var han där långa perioder, flera månader i sträck. Att intresset för Nordkorea har ökat har han sett med egna ögon. I alla fall i huvudstaden.

Tisdag 31 juli 20.00
Nattmacka för både män och kvinnor, anmälan

Simon Häggström, är polis som specialiserad på människohandel för sexuella ändamål vid Polisens nationella operativa avdelning.
Kriminalinspektör Simon Häggström är också författare till böckerna Skuggans Lag och Nattstad.

Varmt välkommen!
Anmälan till Gullbrannagårdens receptionen, 035-241 21 00 eller receptionen@gullbrannagarden.se
Begränsat antal deltagare   Priset är 120 kr och då ingår frukost eller en god smörgås vid alla tillfälle samt kaffe och kaka.