Sommar på Gullbrannagården

Gullbrannagården är en camping på västkusten som under sommaren erbjuder aktiviteter och samlingar varje dag för hela familjen. Under högsäsong är det blandade barnsamlingar som Kullaget för alla barn, TiTo för alla mellan 9-12 år och Sommarpuls för alla tonåringar varje dag. Vecka 25 till 33 finns det tipspromenader, båtrace i bäcken, spännande lekar och aktiviteter på programmet. Alltid något roligt och nytt på gång!

Gullbrannagården har ett program som även innehåller konserter, allsångskvällar, livsviktiga samtal, nattmackor och kvinnofrukostar. I kyrkan är det gudstjänster och kvällsandakt varje dag från vecka 25 till 33.

Uppdateringar av sommarprogrammet 2020 sker löpande från januari till sommaren börjar. Följ uppdateringarna av sommarprogrammet här på vår hemsida för att veta hur just din semestervecka ser ut. Ta med familjen på alla aktiviteter och samlingar, njut av havet och stranden och hitta ett boende som passar er hos oss på Gullbrannagården. 

Varje vecka under sommaren finns ett gårdsgäng som förgyller veckan med aktiviteter, lekar, samlingar och möten. Det är nya gäng varje vecka och alla delar dem med sig av sina favorit lekar och äventyr. 

Under vecka 25-31 finns också en gårdspastor på gården som håller i bibelstudium på morgonen och kvällsandakter. De finns för dig om du söker svar på frågor eller behöver prata. 

Flertal tillfällen under sommaren erbjuder vi nattmackor och frukostar med spännande föreläsare och gott tilltugg. Mer information om när och vilka som gästar oss i år kommer framöver på hemsidan. 

Sommarkyrka på Gullbrannagården

Gullbrannagården erbjuder samlingar i kyrkan både morgon och kväll hela sommaren. Varje dag under sommarsäsongen har Gullbrannagården bibeltimma på förmiddagen vid 10.00 och kvällsandakt vid 22.00. På sommaren har gården en gårdspastor som finns till för er gäster om ni har frågor som ni önskar svar på eller bara behöver ett samtal och något att prata med. Gullbranna Frikyrkoförsamling brukar kyrkan resterar delar av året. Stunderna i sommarkyrkan uppskattas av många av våra gäster på Gullbrannagården.

Vecka 25 Midsommarvecka

Torsdag till söndag den 18-21 juni är det stort midsommarfirande på Gullbrannagården. Var med och dansa små grodorna kring midsommarstången, bind din midsommarkrans och köp en tårtbit att mumsa på. Det finns aktiviteter för hela familjen i en lugn och rofylld miljö.

Torsdag kväll är det konster med Gnosjö Gospel och fredagen bjuder på gudstjänst med Egil Svartdahl och Ingarps Ungdomskör. Klurige Göran gästar Kullaget hela helgen och tar med alla barnen på en spännande berättelse. Helgen kommer också att innehålla konsert med Johanna Bjurenstedt och Micke Johnson. Gårdsgäng under midsommarhelgen kommer att vara Sofia och Jocke Sandström med vänner.  

Under midsommardagen startar Lars Rudebjer en vernissage. Lars Rudebjer är en etablerad illustratör sedan många år, huvudsysslan har varit barnböcker och skolböcker. Han har illustrerat mer än 50 bilderböcker, både med egna och andras texter. Det senaste året har Lars satt av tid till akvarellmåleri, vilket alltid legat honom varmt om hjärtat. Lars har också utgivit en fotobok med naturmotiv. Under vernissagen finns det möjlighet att se resultatet av Lars verk med penseln och även köpa högkvalitativa tryck av dessa akvareller.

Vecka 26 Familje- & Gospelvecka

Gospelveckan är en vecka med sång, glädje och gemenskap. Var med och sjung gospel sex timmar om dagen måndag till lördag. Övningen och glädjen visas upp i en avslutningskonsert i Gullbrannagårdens konsertlokal Skeppet på lördag kväll. Spännande gästartist väntar och nya härliga låtar. Vecka går under ledning av Anki och Magnus Spångberg, Pelle Ankarberg med fler. 

Pris: 1150 kr – I priset ingår övning och lärdom från våra fantastiska körledare, förmiddagskaffe varje dag samt en enkel måltid på lördag kväll.
Anmälan sker här

Men det sker givetvis mer under veckan än bara gospel. Under onsdagskvällen kommer Martina Möllås och Ola Hadén bjuda på konsert i kyrkan. Mikael Celinder kommer vara gårdspastor under veckan och dela med sig av sina tankar. 

Vecka 27 Gullbrannafestivalen 

Den 2-5 juli är det återigen dags för Gullbrannafestivalen, en musikfestival som Svenska Alliansmissionens Ungdom tillsammans med Gullbrannagården och många fler arrangörer anordnar. Gullbrannafestivalen är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras av och utmanas i den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet. 

I år gästas festivalen av bland annat Idolvinnaren från 2017 – Chris Kläfford och melodifestival aktuella – Faith Kakembo. Läs mer om festivalen och se hela programmet.

Måndag till torsdag kommer gårdsgäng under ledning av Andreas Joakimsson att hålla i aktiviteter som passar alla. Daniel Röjås kommer att vara gårdspastor under veckan och hålla i gudstjänster och kvällsandakter. 

Vecka 28 Familje- & Sportvecka

Sportveckan är en vecka fylld med fysiska aktiviteter och utmaningar. Under veckan finns det en mängd valbara aktiviteter som fotbollsskola, innebandy, beachhandboll, cykling, skytte, dans, gympa och orientering. Sportveckan anordnar Gullbrannagården tillsammans med Sport for Life. En vecka som passar stor som liten och som ger er som familj en härlig gemenskap med mycket utomhusaktiviteter och spännande utmaningar. 

Gårdspastor under veckan kommer att vara Peter Bernhardsson. Roland Utbult med band kommer att hålla konsert för oss under lördagskvällen och veckan avslutas med ett livsviktigt samtal med Britta Hermansson och Dogge Doggelito. 

Vecka 29 Familjevecka

Vecka 29 är en vecka fylld med roliga lekar, spännande aktiviteter, samlingar och möten som passar hela familjen. Under veckan kommer det att vara Kullaget med ett härligt gäng från Åsarp och Marcus Olsson kommer att vara gårdspastor hela veckan. 

Britta Hermansson kommer att fortsätta ha livsviktiga samtal med spännande gäster både måndag och tisdag. Under veckan bjuds det även på kvinnofrukostar och nattmacka för män. Lördagskvällen avslutas med en konsert tillsammans med Michael Jeff Johnson med band. 

Under veckan kommer det att vara Hantverksmässa. Blandade utställare som visar upp sina verk. Det är allt från kost till skrotdesign och fotografier. Spännande mässa som visar på olika estetiska förmågor.

Vecka 30 Familje- & Barnkörvecka

Denna veckan är perfekt för alla barn och ungdomar som är sugna på att sjunga tillsammans med nya vänner. Terese Fredenwall kommer vara körledare och hålla övningar tisdag till fredag. Hela veckan avslutas med en konsert på fredag kväll. 

Gårdsgäng under denna veckan kommer vara ett härligt gäng från Vårgårda. Dem bjuder på nya spännande berättelser i Kullaget och sjunger sånger mer alla under sommarsolen. 

Vecka 30 är en härlig familjevecka som passar alla. Det är blandade aktiviteter och samlingar och ni som familj kan komma till oss och bara njuta av semester, havet och stranden. 

Vecka 31 Familjevecka med Skrivarkurs

28-30 juli kommer Inger Lundin att hålla skrivarkurs på Gullbrannagården. Det är en kurs som ger dig verktyg och tips på ett roligt skrivande, hjälper dig framåt och erbjuder stor personlig utveckling inom området. 

Gårdsgäng under veckan är Sara Moensjö tillsammans med hennes vänner. Dem bjuder på tipspromenader, båtrace i bäcken och spännande äventyr. Under onsdagskvällen kommer det vara en intressant och gripande nattmacka för både män och kvinnor tillsammans med Simon Häggkvist, Flickorna som sprang – om människohandelns bortglömda ansikte

Den 27-29 juli kommer Johan Lundén att erbjuda en spännande och lärorik Fotokurs för mobiltelefonen. 

30 juli – 1 augusti har EMC, European Motorcyclists for Christ, sitt årliga motorcykelträff på Gullbrannagården. Det är 13 år sedan förra gången de var här och det kommer bli fantastiska dagar med öppna möten, samtal och flera hundra motorcyklar.

Vecka 32 Tonårsläger & Familjevecka

Denna veckan intar Svenska Alliansmissionens Ungdoms tonårsläger. 1000 tonåringar med ledare kommer att ha samlingar, aktiviteter och möten med vänner och Gud. Program och mer information om anmälan till tonårslägret. 

Veckan kommer också erbjuda samlingar för barn och aktiviteter i parken. 

Vecka 33 Gemenskapsvecka

Återigen kommer vår härliga Gemenskapsvecka att gå av stapeln under vecka 33. Under ledning av Hans & Inger Andersson, Jan & Alvi Gustafsson och Robert & Inger Johansson kommer veckan att bjuda på fantastiska samlingar och möte. En hemlig resa och mycket sång och musik. Anmälan sker till info@gullbrannagarden.se eller 035 241 21 00

×