Gullbrannagården erbjuder allt från husmanskost till finare middagar, alt ut från kundernas önskemål. Vi är måna om våra kunder och komponerar menyer så det passar den enskilda gäst. Nedan följer ett exempel på vad som kan serveras. Kvällsmeny kan bokas vid konferenser och av mindre och större grupper. Det kan vara vid familjesammankomster, högtidsdagar eller som en bättre middag vid ett läger.


Exempel på meny som går att beställa
(samma val vid gruppbeställning)

Förrätt

  • Gullbrannagårdens Skagen toast
  • Gratinerad Chévreost serveras med valnötter och honung.
  • Varmrökt fläskfilé i tunna skivor med timjanbalsamico

Varmrätt

  • Baconlindad kycklingfilé serveras med potatisgratäng, rödvinssås och varma grönsaker.
  • Philadelphiafylld laxfilé med smörkokta morötter, chilihollandaise och dillslungad potatis
  • Örtmarinerad helstekt fläskfilé serverar med potatiskaka smaksatt med västerbottensost samt hemmagjord bearnaise och varma grönsaker.

Dessert

  • Hemmagjord vanilj pannacotta med hallonsås samt färska bär.
  • Tartuffe, en glassbakelse fylld med limon cello serveras med färska bär och citronmeliss.

Hembakt kaka

  • En av våra goda hemmabakade kakor som t.ex. falsk toscakaka, bärkaka, morotskaka.

Till varmrätten är en flaska kolsyrad vatten, läsk eller lättöl per person inkluderad.
Kaffe eller te är alltid inkluderad till desserten.

Önskar du boka måltider i restaurangen, kontakta Anna-Karin Josse eller Magnus Bylander. Tel 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se. 

×