Restaurangen ligger centralt på Gullbrannagården och kallas också för Fyren. Restaurang Fyren har inomhus plats för cirka 250 personer och vid behov dukas det upp till flera. Utomhus finns en stor terrass som används vår, sommar och höst, och terrassen rymmer cirka 100 personer. Ett stort solsegel ger välbehövlig skugga över terrassen på de varmaste dagarna.

Restaurangen och den angränsande konferenslokalen Parksalen har en vikvägg mellan sig som är öppen eller stängd efter behov. Detta gör att mindre sällskap kan boka och få äta avskild.

I restaurangen används alltid råvaror av bästa kvalitet och Gullbrannagården gör allt för att ni skall få en minnesvärd måltid hos oss. Kaffet efter måltiden är alltid KRAV- och rättvisemärkt.  Gullbrannagården ordnar allt från enklare luncher till minnesstunder och stora fester. Gullbrannagården hjälper dig gärna med idéer för ett lyckat arrangemang.

Sommartid har restaurangen öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar frukost, dagens rätt, a la carte, pizzor, sallader, smörgåsar och kaffe med kakor. Glass finns både i restaurangen och i den fristående glassboden i nära anslutning till restaurangen.

Höst, vinter och vår är restaurangen öppen på förfrågan.

Önskar du boka måltider i restaurangen, kontakta Aud J. Bengtsson eller Magnus Bylander. Tel 035 241 21 00 eller info@gullbrannagarden.se. 

×