Personal


Magnus Bylander
Är platschef och ser till den dagliga driften på Gullbrannagården sedan 1986. Jag bor på gården tillsammans med min hustru Ewa. Vår son, Manfred, bor numera i Stockholm tillsammans med Elsa och har två barn, Frank och Olle. Fritiden tillbringar jag gärna på golfbanan eller i garaget.

Ewa Bylander
Är VD/Platschef. Jag har jobbat på Gullbrannagården i drygt 30 år men har haft några projektanställningar under årens lopp på Elmiamässan, Veckomagasinet Petrus och Livgivande företag. Jag älskar att resa och det gör vi gärna när vi har ledigt. Tycker också om att läsa, dyka, träna, spela golf och att umgås med människor men det allra bästa är att vara med Frank och Olle, mina två barnbarn.
 Lisbeth
Lisbeth Gustafsson  tjänstledig
Arbetar som bokningsansvarig för grupper och konferenser. Jag och min man Magnus bor i Gullbranna och har två utflugna grabbar och en dotter som bor hemma. Jag tycker om att umgås med människor och ”byta livserfarenheter”. På fritiden arbetar jag bl.a. med barn- och familjearbetet i Gullbrannakyrkan.
2014_anders
Anders Nylander
Arbetar som kökschef på gården och har varit anställd sen 1995. Jag har arbetat på storkök, krog och kinarestaurang. Tycker om att utveckla nya rätter och smakupplevelser. Musiken är mitt andra stora intresse. Jag har jobbat som frilansmusiker under många år och musicerar i många olika sammanhang. Se gärna vår hemsida www.nylander.info
2014_my
My Larsson
Arbetar som kock och köksbiträde. Jag bor i ett hus i Eldsberga tillsammans med min sambo Dennis, vår döttrar Nathalie och Tilde samt vår hund. Min lediga tid tillbringar jag gärna med nära och kära. Går gärna ut med hunden och med min kamera i handen.

Anna-Karin Josse

Jag arbetar som köksbiträde och konferensvärdinna. Jag bor med min man och mina två tonårsdöttrar på en hästgård i Tönnersa. Min lediga tid går åt till familjen och barnens intressen. Båda flickorna tävlar i hästhoppning och dressyr. Jag är även aktiv i en ryttarförening.
 2014_anita
Anita Nilsson
Arbetar som lokalvårdare och bor  på en bondgård i Eldsberga. Jag har ett stort djur- och naturintresse och leder också motionsgympa, läser böcker och målar akvarell. Utforskar gärna livet tillsammans med barnbarnen.
 2014_maivor
Maivor Lashgrinejad
Arbetar som lokalvårdare. Jag bor tillsammans med min man och mina tre barn i Gullbranna. På fritiden bakar jag gärna, både bullar, kakor och bröd. Pyssel tillsammans med barnen är också något jag tycker mycket om.
 
Susan Brenning
Arbetar med fakturering och våra bokningssystem.
Jag kommer från Montana i USA. Har bott i Sverige i över 25 år med Christian, min man. Mina intressen är min församling, sång och dans. Skriver också söndagsskolmaterial och målar gärna i akryl.
 2014_lasse
Lars-Erik Pålsson
Jobbar som vaktmästare och trädgårdsmästare. Jag tar hand om gräsytorna, häckar, träd osv. Jag bor i Laholm och på min fritid gillar jag att träna och lyssna på musik. Helst Rock ’n’ Roll.
2014_nashat
Nashat Alkass
Jag arbetar med vaktmästeri på Gullbrannagården. Har ansvar för att bilarna fungerar och är också konferensvaktmästare. Jag bor i Halmstad med min familj. Mitt intresse är sport, speciellt volleyboll och jag lagar gärna bilar på min fritid.
 
Carola Bylander
Jag arbetar med lönerna på Gullbrannagården men har min främsta sysselsättning på HFAB där jag också jobbar med löner. Bor i Gullbranna med min man och mina tre barn. Vi har adopterat våra barn från Sydafrika och jag har ofta kurser för blivande adotivföräldrar. Min fritid går mest till min familj och till min webshop med barnkläder. www.cbkids.se
 
Valentina Avramovska Stojanovic
Arbetar som kock. Bor i Gullbranna med min man och två barn. Jag är uppvuxen i Makedonien och flyttade till Sverige när jag var 18 år. På min fritid är jag gärna tillsammans med familjen.
  2014_gunnel
Gunnel Gustafsson
Jag började arbeta med lokalvård på Gullbrannagården 2014. Idag jobbar jag även med inredning. Jag bor tillsammans med min man i Eldsberga. På fritiden sjunger jag gärna. Jag är med i Petri kören i Halmstad.

Aud J Bengtsson
2014_antal
Antal Horvath
Jag arbetar som målare.

Malkolm Hammond

 

Miroslav Pastuhovic

Ann-Lis Bengtsson