Om oss

Gullbrannagården är konferensanläggning, camping och vandrarhem som är belägen 13 km söder om Halmstad. Gården ligger i ett naturskönt område med promenadavstånd till havet.

Platsen är handikappvänlig med asfalterade gångar och det finns ett handikappsanpassat boende i Hallandslängan.  I december 2014 fick Gullbrannagården Halmstad kommuns årliga tillgänglighets- och bemötandepris och vi fortsätter att arbeta med både tillgänglighet och bemötande.

Gården har 300 bäddar fördelade i stugor, rum och en lägergård som kan användas för självhushållsgrupper.

Hela anläggningen har trådlöst Internet.

På Gullbrannagården ligger Gullbrannakyrkan och Gullbranna Frikyrkoförsamling har Gudstjänster och samlingar varje vecka. Följ länken och läs mer.

Mer utmärkelser vi är stolta över

Gullbrannagården fick en fin utmärkelse 2013 från SCR, Svensk camping,  Årets campingföretagare, fd stora campingpriset. Det är det finaste priset inom svensk camping och vi känner stor tacksamhet för det.

Hösten 2014 nominerade Halmstad Näringsliv Ewa och Magnus Bylander till Årets Entreprenör 2014 för sitt arbete med Gullbrannagården, läs gärna mer och följ länken.

Aktiviteter

Badtunna konferensanläggning Halmstad

Vedeldade badtunnor och bastu

Boka vedeldade badtunnor för din grupp eller familj. Det finns också en nybyggd bastu och en liten relaxavdelning.

Lekparker

Det finns fler stora lekområde på Gullbrannagården som är anpassade för olika åldrar. Två lekplatser med stor variation och hoppkudde, studsmattor samt en linbana.

Uthyrning

Cyklar finns att hyra och en BMX-bana för barnen. Minigolf, tennisbana, beachvolleyplaner samt en boulebana finns också på området.

När havet och stranden.

Det är bara tio minuters promenadväg till havet, med en kilometerlång, barnvänlig sandstrand.

Ytterligare aktiviteter under sommaren

Under högsäsongen finns det ett gårdsgäng varje vecka som ordnar med tipspromenader, allsångskvällar, gympa, kvällsandakt och mycket annat. För barnen är det kullaget varje förmiddag och sommaraktiviteter med bland annat sandslottstävling, talangjakt, båtrace i bäcken. Tonåringarna har sommarpuls under vecka 28-31 varje kväll och TiTo är samlingar för barn som är 10-12 år. Se hela sommarprogrammet.

Golf

Är du intresserad av golf finns det 10 golfbanor inom 3 mils radie från Gullbrannagården. Vi har samarbete med Skogaby Golfklubb samt Tönnersjö Golfklubb.

Gullbrannagården ägs av Svenska Alliansmissionen och Svenska Alliansmissionens ungdom.
Gården drivs som Aktiebolag och har organisationsnummer 556528-1465.

Bankgiro  851-0471                Plusgiro 433 03 30-4