Ann-Lis är en av våra härliga medarbetare i köket. I helgen ser hon bland annat till så att frysen fylls med bullar.

Ann-Lis bakar i köket

Ann-Lis är också mycket pysslig och i veckan fick vi se denna fina fågel-kreation.

Fågel i köket

Rendah ser till så att salladen blir till njutning både för gom och öga.

Rendah i köket Gullbrannagårdensallad Restaurang Fyren

I veckan serverades det en finmiddag med trerätters meny när Svenska Alliansmissionens Ungdom var här och hade planeringsdagar. Läs menyn och avnjut frestande bilder nedan.

Förrätt: Chevretoast på surdegsbröd med lättfriterad färsk rödbeta och svampkompott på kantarell/shiitake/ostronskivling

Förrätt köket Gullbrannagården
Huvudrätt: Scampi Indienne i modern variant med smörconfiterade vitlöksmarinerade vannameiräkor och en currysås med öl och grädde.

huvudrätt köket Gullbrannagården
Dessert: Anna-Karins goda fruktsallad med glass

Dessert köket Gullbrannagården

Miro tar på sig kockmössan i helgen då vi bland annat gästas av Högskolan Halmstad, Wipå-kören och Göteborgs baptistförsamling Tabernaklet. Flera tyska campare har också dykt upp och vi gläds åt att vi får använda våra nya husbilsplatser.

Mirio i köket Gullbrannagården

Wipå-kören passar på att fotograferas mellan övningarna.

Wipå-kören Gullbrannagården
×