Grupper

På helgerna är det oftast grupper under höst, vår och vinter. Det är många konfirmandgrupper som är våra gäster, likaså musikskolor, idrottsklubbar och familjeläger av olika slag.

musik

Sau-konfa-4

beachvolley SAU-konfa-3

“Vi är ofta på Gullbrannagården med våra konfirmander. Bra service, god mat, bra lokaler och stora ytor för aktiviteter gör att vi återvänder år efter år.Det är ofta flera grupper samtidigt på gården och möjligheten att kombin­era aktiviteter med andra konfirmandgrupper tycker vi är bra. Det kan vara många gäster på gården samtidigt men man upplever aldrig att det är för mycket liv och rörelse, det är snarare stimulerande med en levande gård.”

Mona Jönsson, fd kyrkoherde i Hasslöv – Våxtorps församling


“På Gullbrannagården känner man sig inbjuden som gäst. Boende för olika behov, bra service och möjligheter till olika typer av frit­idsaktiviteter samt en bra prissättning och relevant till det man får, gör att vi gärna återvänder till Gullbrannagården”.

Daniel Nelson, distriktspräst, Varbergs församling

Ledarkorg
Alla barn-och ungdomsgrupper som gästar gården får en ledarkorg framåt kvällen. Den är packad med lite gott kvällsfika för ledarna att njuta av.