Läger & kursgård

Gullbrannagården är belägen en mil söder om Halmstad i lummig och naturskön omgivning nära havet.

Det går att boka allt från helpension, halvpension, självhushåll eller enstaka måltider. Gården har lokaler som passar för körer, orkestrar, konfirmandläger och familjeläger av olika slag. Vi försöker skräddarsy ett koncept som passar din bokning.

Boende
Totalt finns det 300 bäddar på Gullbrannagården fördelade på västkuststugor, campingstugor och rum. Möjlighet finns att städa själv och ta med lakan, men också full service där allt ingår. Från maj-september är lägergården ett bra alternativ för självhushåll. Den har 42 bäddar, fördelade på elva rum. Det är ett stort samlingsrum och rejält kök som är väl utrustat. I köket finns det möjlighet att laga mat upp till 100 personer. Boendet kan kompletteras med husvagnar/ tält eller stugor/rum.

Aktiviteter
Det finns gott om plats både utomhus och inomhus. Utemiljön bjuder på öppna gräsytor, nära till skogen och endast tio minuters promenad till havet.
Vedeldade badtunnor, minigolf, tennis, boulbana och beachvolleyplaner är några av de aktiviteter som erbjuds.

Gullbrannagården har många gemensamma lokaler för både Stora och små grupper. Skeppet, den största lokalen, rymmer 1000 personer.

Kursgård Lägergård

Prislista 2016

Typ Pris
Helpension 570 kr/person och dygn
Helpension ungdomsgrupper (13-16 år) 510kr/person och dygn
Helpension lägerskola och barngrupp (upp till 12 år) 440 kr/person och dygn