Konferens

Gullbrannagården – ett konferensalternativ med stor flexibilitet

Gullbrannagården-hösten-13

Gullbrannagården är belägen en mil söder om Halmstad med promenadavstånd till havet. Närheten till naturen skapar en gemenskap utan stress och ger arbetsro.

Konferenslokaler

Våra lokaler är ljusa, funktionella och ändamålsenliga och totalt har vi sju välutrustade konferensrum, varav den största rymmer 400 personer, alla modernt utrustade. Vår stora lokal, Skeppet, har en stor scen, komplett med AV-utrustning och härlig akustik. Här arrangeras många konserter under sommaren, utställningar och den används också som föreläsningslokal. Skeppet rymmer 1000 personer.
Vi har ofta konferensgäster från kommun och landsting men flera företag börjar upptäcka Gullbrannagården som ett bra och prisvärt konferensalternativ. Under det de senaste åren har våra konferensgäster varit bland annat Socialförvaltningen, Tekniska kontoret, Hemvårdsförvaltningen, Barn-och Ungdomsförvaltningen, UGIL, Högskolan i Halmstad, Hallands Sportskytteklubb, AA, NA, Willys och Coop.

Flexibilitet

Vår ambition är att vara flexibla och lyhörda får våra gäster. Att få konferensen att fungera med all teknik, möblering och måltider är viktigt för oss. Vi har många års erfarenhet i vår personalgrupp och vi välkomnar gärna nya gäster till Gullbrannagården.

Från en av våra konferensbokare:

”Vi är ofta på Gullbrannagården med våra utbildningar. Gården har ett fantastiskt läge och en unik servicegrad där vi kan vara delaktiga till ständig utveckling. Vi rekommenderar varmt Gullbrannagården till våra kunder”  Patrik Lindén, UGIL-konsult, Halmstad

bryggan-stolar
Nytt 2014  Bryggan – vår nya konferens- och konsertlokal som kan delas av med två vikväggar. Den rymmer ca 450 personer och är utrustad med mycket bra ljudanläggning och bildprojektor samt hörslinga och wifi. Möbleras efter önskemål.

Konferensdag eller konferens med övernattning

Dagskonferens 360 kr/person exkl moms
(avtalspriser för Hallands kommuner, Region Halland och staten)

I priset för dagskonferens ingår:
Förmiddagskaffe med smörgås
Lunch med varmrätt, salladbuffé, bröd, lättöl/vatten och kaffe
Eftermiddagskaffe med hembakad kaka
Förfriskningar: Frukt, godis och isvatten

Konferensmaterial, overhead, whiteboard, blädderblock, dataprojektor, TV/video. Trådlöst internetanslutning finns  på hela anläggningen.

För övernattning har vi nio rum med toalett, sex lägenheter med dusch och toalett samt 15 västkuststugor med dusch och toalett. Det finns också möjlighet till enklare alternativ i vår vandrarhemsbyggnad.  Köket kan servera husmanskost såväl som festmiddag och anpassar maten efter de grupper som är gäster.

Vi lämnar gärna offert vid konferens med övernattning. Kontakta Aud J Bengtsson eller Magnus Bylander så får du prisförslag. Tel 035-241 21 00 eller aud@gullbrannagarden.se

Västkuststugabryggan-minnesstund-dukning

Konferens parksalen

Lägenhet