Under mars månad har flera företag förlagt sin konferens på Gullbrannagården och vår kökspersonal har fått ta emot mycket beröm från våra gäster. På bilden nedan serverar restaurang Fyren fläskfilé med potatisgratäng, grönsaker och skysås. Sveriges Lantbruksuniversitet var gäster denna kväll och Valentina Stojanovic var kock.

Konferens

Ett annat företag som bodde hos oss i flera nätter var Derome Timber AB. Konferens sista kväll avslutades med en trerätters middag och trevligt umgänge i restaurangen. En av de anställda på Derome hade med sig sin gitarr och bjöd på härlig trubadurmusik under kvällen. Miro var kock och Ann-Lis assisterade. detta var kvällens meny:

Förrätt: Laxtoast
Varmrätt: Ostfylld majskyckling inlindad i bacon, risotto och skysås
Dessert: Gräddfilspanacotta med färska bär

Förrätt konferens Huvudrätt konferens Efterrätt konferens Miro

Undertecknad fick provsmaka och kan intyga att det smakade ljuvligt! 🙂

Varmt välkommen att boka din konferens på Gullbrannagården. Klicka här för mer info.

Nu har vi även börjat fylla på butiken med nytt färskt godis inför sommaren. Annie är extra-inkallad påfyllerska 🙂

Annie

Någon dag därpå fick vi även vår första glass-leverans. Nu börjar vi verkligen längta efter vår! 🙂

Glass
×