Gullbrannagården har restaurang, sommarkyrka, stora samlingslokaler och stora ytor frö aktiviteter och lekar. Gården erbjuder en plats för alla och under sommaren är det aktiviteter och samlingar i nästan alla lokaler. Avstånden är inte stora och det går lätt att ta sig fram emellan de olika byggnaderna. På gården är det asfalterade cykel och gångvägar så att alla enkelt ska kunna ta sig fram.

Hitta rätt bland campingtomter, stugor och lokaler. Vem vet, kanske hittar du din favoritplats på jorden hos oss på Gullbrannagården.

Områdeskarta – Hela gården

Ladda ner Områderskarta

Områdeskarta Gullbrannagården

Platskarta – Poppelängen & Husbilsplatsen

Plasterna på Poppelängen är 100-130 kvm och har närhet till två av gårdens servicehus. Dessa platserna är belagda på en avskild plats men erbjuda trots detta närhet till alla aktiviteter och samlingar. Alla platser på Poppelängen är utrustade med el och plats 1-205 har även vattenanslutning och avloppsanslutning.

Ladda ner Poppelängen

Platskarta – Bäckalyckan & Strandplatån

Bäckalyckan erbjuder platser som känner av pulsen hela tiden. Plasterna på Bäckalyckan ligger fint omslutna av skogsdungen och har närhet till allt som händer på Gullbrannagården. Här är alla platser utrustade med el och cirka 100 kvm. Vatten finns nära till hands och närhet till ett av gårdens tre servicehus finns.

Platserna på Strandplatån ligger avskilt i en fin skogsdunge med närhet till havet. Strandplatån är utrustad med el till alla platser och ligger nära ett av gårdens servicehus. Bra platser som passar oavsett vad du vill campa med, men extra enkelt för dig med husbil att bo på Strandplatån.

Ladda ner Bäckalyckan

×