Västkuststugor

För att boka, ring 035-241 21 00 eller maila till mail@gullbrannagarden.se

Stuga nr 1-2, 4, 9-15

10 västkuststugor med vardera sex bäddar, fyra i sovrummet, två våningssängar, och två i allrummets bäddsoffa. Stugorna är 35 m² och har en altan där det sommartid finns en grill för fina grillkvällar.
Stugorna har kyl/frys, kaffebryggare, mikro, spis med ugn, wc/dusch, TV och är fullt utrustade för sex personer. Stugorna har också en altan med tak och utemöbler. Du kan välja att ta med sänglinne och handduk själv eller hyra av Gullbrannagården.

Västkuststuga - vardagsrum - web

Västkuststuga - kök -web

Stuga nr 5-8

Fyra nyrenoverade västkuststugor med vardera sju bäddar, fem i sovrummet och två i allrummets bäddsoffa. Stugorna är 35 m² och har kyl/frys, kaffebryggare, mikro, spis med ugn, wc/dusch, TV och är fullt utrustade för sju personer. Det finns också en altan med utemöbler. Du kan välja att ta med sänglinne och handduk själv eller hyra av Gullbrannagården.

lägenhet-hemsidan

Västkuststuga 5-8 kök

Stuga 3

En västkuststuga med fyra bäddar, två våningssängar . Stugan är 24 m² och har kaffebryggare, kylskåp, kokplatta, micro, wc/dusch, TV och är fullt utrustad för fyra personer. Du kan välja att ta med sänglinne och handduk själv eller hyra av Gullbrannagården.

Planlösning

Västkuststuga 1,2,4 9-15

Västkuststuga 3

Västkuststuga 5-8