Boende

För att boka, ring 035-241 21 00 eller maila till mail@gullbrannagarden.se

Gullbrannagården har olika boende att erbjuda såväl stugor som vandrarhem. Våra västkuststugor har två rum och kök samt dusch och toalett, alla renoverade de senaste fem åren. Lägenheterna har både en köksdel, dusch och toalett.  Alla våra campingstugor är nyrenoverade med både dusch, WC och ett pentry. Under högsommaren hyrs stugor och lägenheter ut veckovis och övriga delen av året per dygn.
Bojen har nio fräscha dubbelrum med en våningssäng och toalett på varje rum. Ett gemensamt allrum och kök finns. Hyrs ut till grupper.
Du kan välja att ta med sänglinne och handduk själv eller hyra av Gullbrannagården.

 

Vandrarhem
Hallandslängan, är en huslänga med 18 rum med 2-5 bäddar/rum. Varje rum har handfat på rummet och det är gemensam dusch och toalett samt ett välutrustat kök. Hallandslängan hyrs ut per dygn under högsommaren och övriga delen av året är det endast grupper som kan boka där.
Lägergården har tio fyrbäddsrum. Byggnaden har även ett stort kök, ett samlingsrum, ett litet dagrum, duschar och toaletter. Från maj-september är Lägergården ett bra alternativ för självhushåll för grupper. I köket finns det möjlighet att laga mat upp till 100 personer. Boendet kan kompletteras med husvagnar/ tält eller stugor/rum.

För mer  info och bilder, se flikarna för de olika boenden. Du når oss på 035-241 21 00 eller mail@gullbrannagarden.se

Första bokningsdag för sommaren 2018 uthyrning av stugor, lägenheter och rum är 1 november klockan 8.00.


boende Västkuststuga Halmstad boende lägenhet Halmstad